ДОМА

ДОБРОДОЈДОВТЕ

ЛОВЕЦ

Откриј ја

Нашата Приказна

Ловец е еден од најстарите ресторани во Гостивар и се наоѓа позади општина Гостивар. каде што има влез од двете страни има и тераса каде можете да јадете на чист воздух.

За Нас